Foto: Henrik Hansson


söndag 3 januari 2016

Mallen för en god lördag

Gårdagen kändes som mallen för en lyckad lördag för alla. Började dagen med cirkelträning för hela familjen (dock ej Emma + kompis som fortfarande sov) efter det blev det lunch och dusch. Vidare till en uterink för skridskor, på Ullvi skola var det nyspolat så vi åkte till Åkerö skola istället. Efter den turen blev det JVM, kaffe och Keylimepaj (underbart med rester;)
När Sverige vunnit fixade Lars pasta och oxfilésås (underbart med rester som sagt) för att sedan gå ut för att testa skidorna eftersom det börjat snöa. Jag skottade och E2&E3 hade skidrace. Det finns mycket att öva på när det gäller just skidrace..... K måste sluta jaga barn och E3 acceptera att han år 6 år och inte kan vinna jämt över sin äldre syster i just skidåkning... Oj oj oj vilken lång vinter det kan bli om vi inte övar på detta ofta.
Vi avslutade kvällen ganska tidigt eftersom det inte var något bra på tv och vi ska idag åka till Sthlm för att se på Emil som dömer samt hälsa på Lars bror och fru. Reveljen går ca 7:00, gulp!

   Sötnos men dryg 
    Vill vara med
   Hela tiden
   Men kan inte alltid vara med
   Hockeylirarna
   Skidåkarna
   En av många vurpor för båda
   Heja heja
   Ser på tv med pappa
Vi sover gött när pappa är ute och springer på morgonen ;-)

Inga kommentarer: