Foto: Henrik Hansson


måndag 28 december 2015

Familjedag med kompisar

Ännu en lugn morgon med kaffe och tända ljus. Den 27:e var det även dax att ta bort ett vällingsmål för Katching och han serverades riktig mat direkt - hihi vilken känsla, snart är han stora killen.
11:00 fick jag med hela familjen på cirkelträning hos Anna&Sarah. Oj vad skoj/jobbigt/välbehövlig det var - att köra igenom hela kroppen i grupp med stöd av en kunnig instruktör är världsklass. Trevligt när alla kan vara med även Eric. 
Sedan lämnade vi av Emil och Eric för att åka allmis i arenan medan vi andra åkte hem (jag och Emma basta vilket var skönt) efter lunchen åkte vi till Solvändan för en träningspromenad med Katching. När den var klar hämtade vi e1&e3 för att ta oss till Ullvi.
Kompisar till barnen kom och gick, en blev kvar. Kvällen avslutades med sällskapsresan och Anna Bengtsson - var vaken under nästan alla filmer ;-)

Idag måndag har Emil träning, Emma innebandy-match och annars... Nej inget speciellt, vi väntar fortfarande på julklappar från cdon... Hoppas att de kommer snart.
Var nyss in till Katching som dessvärre låg och åt på vårt vigselbevis - hoppas inte att det är ett dåligt omen ....

 Träning på gång
Vackra Solvändan 
   Ibland är de nära varandra
Testade en app med bilder
  Hmm, inga kommentarer, morr 

Inga kommentarer: